Lindi më 1896, në Martanesh, Mat. Më 6 maj 1946, me vendim nr. 47, u dënua nga gjykata e Durrësit si "kriminel lufte dhe armik i popullit”, me 15 vjet burg, humbjen e të drejtes elektorale për aq kohë dhe konfiskim të pasurisë.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 1038
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.