Lindi më 25 prill të vitit 1962, në Kodër-Kamëz të Tiranës. Më 4 maj 1989, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 417.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.