Lindi më 1927, në Libohovë. Me vendim nr. 182, datë 27 gusht 1979, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 9 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 289
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.