Lindi në vitin 1959, në Tiranë. Më 7 prill 1979, me vendim nr. 26, Gjykata Ushtarake e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor "për agjitacon e propagandë kundër shtetit" dhe "largim pa leje nga reparti" dhe e dënoi me 8 vjet heqje liri. Iu fal dënimi me dekret nr. 6656, datë 28 tetor 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 240
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.