Lindi në vitin 1966, në Selimaj të Tropojës. U arrestua më 15 mars 1986, dhe më 11
korrik të po atij viti, me vendimin nr. 21, Gjykata Ushtarake e Kukësit e deklaroi fajtor
për “tradhti ndaj atdheut” dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 313-314.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 313-314
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.