Lindi në Gjirokastër, më 24 janar të vitit 1922. Më 22 nëntor 1956, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës" dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: Aiskk, F. 1, Viti 2013, D. 10, f. 181-182
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.