Lindi më 1941, në Kapinovë, Berat. Më 24 shkurt 1981, Gjykata e Beratit e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", me 10 vjet burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, Fl. 568-569
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.