Lindi në Ndroq të Tiranës, në vitin 1885. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të ligjit nr. 7660, datë 14 janar 1993, si dhe të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992 të Këshillit të Ministrave, komisioni i ngritur për njohjen e kohës së dënimit të vuajtur për motive politike, në mbledhjen e datës 11 dhjetor 1993 vendosi vërtetimin e faktit juridik të vuajtjes së dënimit për motive politike nga ish i dënuari Asllan Matera nga data 21 qershor 1945 deri në datën 20 korrik të vitit 1953.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 241
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.