Datëlindja: 1893. Vendbanimi: Peshkopi, Peshkopi. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 14 gusht 1946. Dënuar: 15 vite. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar kriminelët

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.