Lindi në Peshkopi. U arrestua më 3 qershor të vitit 1947. Më 5 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi me tetë vjet heqje lirie dhe me punë të detyruar, "se ka qenë anëtar i një grupi propogandist", "disfatist dhe dezertor", "ka bërë mbledhje të fshehta ku janë marrë vendime mbi punën kundër pushtetit dhe ushtrisë", "ka propaganduar dhe agjituar me elemente të pakënaqur", "ka hedhur parrulla që ushtria të urrente pushtetin".

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 2
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.