Lindi 1918, në Kukës. Më 15 prill 1949, me vendim nr. 26, Gjykata ushtarake e Korçës e dënoi "për pjesëmarrje në grup për arratisje dhe mos denoncim", me 5 vjet burg me punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1958
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.