Pjesmarrës në Lëvizjen e Postribës. Lindur në Melgushë, Shkodër. Arrestohet si bashkëpunëtor i grupit të H. Triepshit kundër të cilit zhvillohet më 6 dhjetor 1947 gjyqi ushtarak me akuzën se më datën 8 shtator 1946, prenë telat e telefonit në linjën Shkodër-Tiranë dhe Shkodër –Pulaj, për të ndërprerë lidhjen telefonike me qeverinë kur të bëhej sulmi i 9 shtatorit. Dënohet me 3 vjet burg. Uran Butka: Kryengritjet e para kundërkomuniste,

 

Burimi: ISKK, Tiranë 2013, f. 277
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.