Lindi më 1924 me vendbanim në Bicaj, Kukës. Shtresa e mesme. Arrestohet më 5 korrik 1946 duke u dënuar me 10 vite. Akuzohet se ka strehuar dhe furnizuar kriminelët.

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.