Datëlindja: 1927. Vendbanimi: Kras, Tepelenë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 6 shtator 1949. Dënuar: 3 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka pasur dijeni mbi arratisjen e Halil Shytit dhe nuk e ka denoncuar

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.