Ka kryer 3 muaj e gjysëm hetuesi në birucat e Shkodrës. Gjykata e dënon për motivacionin tentativë arratisje, me 18 vjet burg por për arsye të moshës merr gjyqin e dënimit, duke u dënuar me 7 vjet në burgun e Shkodrës. Lirohet nga burgu më 5 dhjetor të vitit 1963.

Burimi: Rrëfim nga Asim Goga

Video:
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Asim Goga/ Në të njëjtin burg me nënën time

"Mua dhe nënën në burg, ishte buruca aty dhe nuk më linin për të parë Lexo më shumë