Lindi në vitin 1908 në fshatin Suk të Fierit. Më 1947, Gjykata e Beratit e dënoi me 10 vjet heqje lirie si «pjesmarrës në organizatë tradhëtare» dhe «eksponent i Ballit në krahinën e Roskovecit». Më 24 tetor të po atij viti, Komiteti Ekzekutiv i K.P. të Nënprefekturës Qendër të Beratit vendosi sekuestrimin e pasurisë së luajtshme të tij.

Burimi: 21.12.1993; Gazeta Zyrtare, nr. 1, 2 janar 1948, f. 2
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.