Lindi më 1926, në Berat. U arrestua më 9 tetor 1946, dhe më 12 mars 1947, me vendimin nr. 89, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor” dhe e dënoi me 3 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile e politike për 2 vjet.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 190-191.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 190-191
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.