Lindi më 19 korrik të vitit 1946, në fshatin Kllobçishtë të Peshkopisë. Më 18 korrik 1963, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «tradhti ndaj atdheut (arratisje në Jugosllavi)» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 681.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.