Lindi në vitin 1959, në Shijak. Më 14 tetor 1987, me vendimin nr. 407, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit” dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie.

Fondi 1, viti 2014, dosja 23, fl. 104.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 23, fl. 104
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.