Lindi në Tiranë, më 16 mars të vitit 1957. Më 5 korrik 1985, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e arratisjes për jashtë shtetit të mbetur në tentativë", dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: Aiskk, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 141-142 
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.