Lindi në fshatin Kuç të Kurveleshit. U vra, bashkë me të birin, Sherif Nenajn , dhe 13 burra e gra të këtij fshati, më 2 prill të vitit 1944, me urdhër të komisarit Qazim Kondi, si hakmarrje për vrasjen e zv. sekretarit të PKSH të Labërisë, Memo Metos

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 83
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.