Lindi në Delvinë, në vitin 1912. U arrestua më 16 gusht 1958, dhe me vendim nr. 39, datë 6 dhjetor 1958, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut, në formën e tentativës për arratisje" me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 215
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.