Lindi më 1935, në Shënvasi, Sarandë. U arrestua më 9 qershor 1960. Më 28 shtator 1960, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, FL. 118-19
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.