Lindi më 1934, në Gostivisht, Kolonjë. Arrestuar më 27 korrik 1979. Më 5 tetor
1979, me vendim nr. 196, Gjykata Korçë e dënoi "për agjitacion e propagandë
kundër pushtetit popullor", me 10 vjet burg, humbjen e të drejtës së zgjedhjeve
për 5 vjet dhe heqjen e medaljeve Naim Frashëri. Liruar më 25 janar 1987.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 225
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.