Lindi më 20 janar të vitit 1964, në Kavajë. Më 2 tetor 1986, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Durrësit e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje» dhe e dënoi me 13 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 81.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.