Lindi më 1919 në Vanistër, Gjirokastër. Më 4 shtator 1969, me vendim nr. 27, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për "agjitacion e propagandë" me 10 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Vdiq në burg.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2696-2697
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.