Lindi më 1942/1, në Durrës. Më 11 mars 1947, me vendim nr. 58, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për «spekulim dhe sabotim ekonomik», me 3 vjet burg, punë të detyruar dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 42/1, FL. 31.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.