Lindi më 1913 në Shijak. Më 24 dhjetor 1947, Gjykata Tiranë e dënoi për “tentativë arratisje”me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 889
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.