Lindi më 1933, në Tropojë. Me vendim nr. 153, datë 12 nëntor 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut, duke u vënë në shërbim të agjenturës së huaj", dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 89
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.