Lindi më 1895, në Burrel. Me vendim nr. 414, datë 22 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor se ka "furnizuar dhe strehuar të arratisurit" dhe e dënoi me 3 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 369
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.