Lindi në Vlorë, në vitin 1918. Me vendim nr. 9, datë 23 shtator 1983, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për "sabotim të kryer në bashkëpunim" dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie, humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë, si dhe heqjen e titujve të nderit e të dekoratave.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 280
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.