Lindi në Dhëmblak, më 16 mars 1903. Me vendim nr. 263, datë 11 tetor 1945, Gjykata Ushtrake e Gjirokastrës e deklaroi "kriminel lufte" dhe "armik tëpopullit" dhe e dënoi me 10 vjet burgim. Sipas amnistisë së Komitetit Antifashist Nacionalçlirimtar, datë 28 nëntor 1945,dënimi iu zbrit në 5 vjet. Dënimi filloi tezbatohet më 1 tetor 1945. U lirua nga burgu më 15 nëntor 1946.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 272
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.