Lindi më 1957, në Shkodër. Më 6 shtator 1972, me vendim nr. 198, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 2 vjet e 6 muaj burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67/1, FL. 53-54
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.