Lindi më 1895, në Flakë, Koplik. Më 26 shtator 1951, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi për «vënie në shërbim të UDB-së jugosllave», me 10 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 61.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.