Lindi më 1912, në Shupenzë, Peshkopi. Më 6 maj 1950, me vendim nr. 150, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për përgatitje për krime kundër pushtetit popullor", me 3 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile për 2 vjet. Pas burgut ai u internua, nga Kavaja në Vlorë, prej 30 marsit 1953 deri në 30 prill 1956.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 2287, 2249
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.