Lindi më 1896, në Kostej, Librazhd. Më 28 dhjetor 1946, me vendim nr. 510, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi si "armik i popullit dhe sabotator të pushtetit", me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 2215
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.