Lindi më 1916, në Bicaj, Lumë. Më 17 shtator 1946, me vendim nr 293, Gjykata ushtarake e Shkodrës e dënoi "se ka bashkëpunuar me të arratisurit dhe ka qëndruar ca kohë në arrati", me 30 vjet burg me punë të rëndë, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale. Arrestuar më 20 qershor 1946.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.208
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.