Lindi më 23 mars të vitit 1957, në fshatin Bago të Kavajës. Më 13 gusht 1975, Gjykata e Rrethit të Kavajës e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 42.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.