Lindi më 16 gusht të vitit 1895, në fshatin Flakë të Koplikut. Më 26 shtator 1951, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor «se është vënë në shërbim të U.D.B., në bashkëpunim» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V.2012, D. 1, Fl. 689.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.