Lindi më 2 janar të vitit 1920, në Krujë. U arrestua më 19 krorrik 1946, dhe më 17 janar 1947, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor "për krime kundër shtetit dhe popullit" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale. U fal me dekret nr. 819, datë 27 prill 1949, të Presidiumit të Kuvendit Popullor.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 92-93
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.