Lindi më 1930, në Pogradec. Më 10 shtator 1954, me vendim nr. 81, Gjykata e Korçës e dënoi për «tentativë arratisjeje në shtet armik», me 12 vjet burg, heqjen e dekoratave të clirimit dhe trimërisë si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 68, FL. 26-27.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.