Lindi në vitin 1963, në Tiranë. U arrestua më 18 gusht 1984 dhe më 24 prill 1985, me vendim nr. 14, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 5 vjet e 6 muaj heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 258
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.