Lindi më 23 tetor të vitit 1969, në Tiranë. Më 20 maj 1987, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e përgatitjes për t’u arratisur" dhe dënoi me 1 vit heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 252
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.