Lindi në Shkodër, në vitin 1971. Me vendim nr. 169, datë 13 korrik 1988, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes së mbetur në tentativë" dhe edënoi me 5 vjet heqje lirie. Dënimi filloi të zbatohet më 20 qershor 1988.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 175
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.