Lindi më 12 mars 1965, në Tiranë. Më 21 gusht 1987, me vendim nr. 1, Gjykata e Rrethit të Dibrës e deklaroi fajtor "për tradhëti ndaj atdheut, në formën e arratisjes jashtë shtetit në bashkëpunim", dhe e dënoi me 16 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtës së zgjedhjeve për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 337
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.