Lindi më 1967, në Moravë, Korçë. Më 23 dhjetor 1987, me vendim nr. 76, Gjykata Fier e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes dhe spiunazhit", me 13 vjet burg, për "agjitacion e propagandë", me 4 vjet burg dhe për "shmangien përgjithmonë nga shërbimi ushtarak" me 2 vjet burg.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 386-387
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.