Lindi më 1966, në Vilë të Kavajës. U dëbua për motive politike. Më 10 mars 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, ka vendosur njohjen e dëbimit nga Kavaja në fshatin Vilë, Kavajë, prej 1966 deri në 30 shtator 1991.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2326
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.