Lindi më 7 gusht të vitit 1957, në Tiranë. Më 18 prill 1974, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar). Ky vendim u la në fuqi edhe nga Gjykata e Lartë, më 9 maj të vitit 1977.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 330.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.