Aqif Selimi dënohet me 20 vjet burgim. Nga këto kreu vetëm 11 dhe me pas u lirua duke përfituar ca vite edhe nga puna që kishte kryer. Në vitin 1959 dënohet me dhjetë vjet për akuzën “agjitacion dhe propagande kunder shtetit”. Nga dhjetë vite, Aqifi kreu nëntë.

Burimi: Intervistë në emisionin Opinion
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.