Lindi më 4 prill 1929, në Belsh. Me vendimin nr. 7, datë 1 janar 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për “krime kundër shtetit” dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë si dhe humbjen e të drejtave politike baras me kohën e dënimit.

 

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84/1, fl. 48-49.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.